Pakomatka on päättynyt:

AVASIMME UUDEN PAKOPELITALON SEINÄJOELLE!

Tervetuloa pakopeli FindOutin sivuille

Lyhyeksi jäänyt pakomatkamme on vihdoinkin päättynyt – ilolla ilmoitamme, että avasimme juuri uuden toimipisteen Seinäjoen keskustaan, osoitteeseen Kauppakatu 25!

Uudessa Pakopelitalossa tulee olemaan jopa neljä erilaista, elämyksellistä pelihuonetta. Niistä ensimmäinen, Aikakiipeli, on jo avattu – varaa nyt ikimuistoinen seikkailu itsellesi ja ystävillesi! Kaksi muuta pakohuonetta on myös parhaillaan tekeillä. Seuraa ilmoitteluamme Facebookissa!

Seuraa meitä Facebookissa     Ota yhteyttä

MIKÄ ON PAKOPELI?
Menette huoneeseen ja tulette sieltä pois, jos pääsette. Ulospääsyä on hankaloitettu erilaisilla pulmilla, esteillä, lukoilla ja ongelmilla. Teillä on tunti aikaa löytää loppuratkaisu, selvitä ulos ja olla osana tarinaa.
Lisätietoa

FindOut Seinäjoki

Avasimme juuri Seinäjoella uuden pakopelitalon! Ensimmäinen pakohuone, Aikakiipeli, on jo varattavissa – tutustu siihen täällä.

Suunnitteilla on myös kolme muuta huonetta, joista kaksi on parhaillaan tekeillä. Tiedotamme lisää myöhemmin! Voit myös seurata tilannetta Facebook-sivullamme. 

FindOut Vaasa

Avasimme juuri FindOut Vaasan pitkän tauon jälkeen. Sama tuttu paikka, Rewell Centerin yhteydessä Ylätorilla. Valittavana on kolme pakohuonetta, ja neljäskin on tulossa pian. Lisäksi suunnitteilla on myös täysin uusi pelikonsepti. Seuraa ilmoittelua Vaasan Facebook-sivultamme!

Lue Vaasan pakohuoneista lisää täällä (päivitetään pian).

FindOut Ilmajoki (suljettu toistaiseksi)

Päätimme kaikkien talon toimijoiden kanssa sulkea Yli-Lauroselan pakopelihuoneet toistaiseksi koronan vuoksi. Talon ja piha-alueen restaurointityö on käynnissä ja alue kunnostetaan entiseen loistoonsa.

Ilmoitamme heti, kun pääsemme jälleen jatkamaan pakopelien parissa myös Ilmajoella!

Työntekijämme

Jaana

Emäntä

Henri

Pelinjohtaja

Jari

Projektipäällikkö & Raksamies

Anu

Perustaja

Hanna

Toimistokorpraali

Toimistokorpraali x 2

Topi

Partasankari

Maria-Sofia

Marsalkka

Anniina

Himoshoppaaja

Lea

Suunnittelija

Mitä meistä sanotaan

SAMI V

”Aivan mahtava kokemus! Jos tykkää aivojumpasta tai haluaa olla kuin Sherlock Holmes, niin ehdottomasti varaamaan aikaa.

MIKA A

”Loistavia tyyppejä ja nokkelaa pakopeliä. Takuulla murheet unohtuu tunniksi! Suosittelen lämmöllä.

TUIJA L

”Oli tosi hieno kokemus ja kivaa oli!!! Suosittelen!”

TEPPO P

”Ensikertalaisena täytyy sanoa että huikea kokemus! Ei varmasti jää ainoaksi kerraksi.”

Yhteystiedot:
Löydät meidät myös somesta: