Rekry

Oletko sinä pala poikkeavaa tiimiämme?

Elämyspalvelutuottaja, yksi paikka, Vaasa

Kosiokamaristaan sekä Salakapakastaan tuttu Pakopeli FindOut on aloittanut toimintansa Vaasan ydinkeskustassa. Etsimmekin nyt joukkoomme todellista avainhenkilöä: idearikasta ja myyntihenkistä elämyspalvelutuottajaa vastaamaan Vaasan toimipisteemme pyörittämisestä.

Elämyspalvelutuottajana pääset mukaan innokkaaseen tiimiin ja osaltasi rakentamaan sekä perinteisen pakopeliyrityksen arkea että ihan uudenlaisia pelikonsepteja ja -tuotteita. Meillä pystyt omalla aktiivisuudellasi ja kiinnostuksesi mukaan vaikuttamaan työnkuvaasi ja otammekin ilolla vastaan uusia ideoita – niitä hulluimpiakin.

Vaasan toimipisteen vastaavana otat haltuusi peliarjen käytännön organisoimisen ja mahtavan työtiimin luotsaamisen. Sen tiimin, jonka kanssa yhdessä onnistunutta peliarkea pyöritätte. Vastaavana tuottajana pääset myös haastamaan itseäsi myynnin tehtävissä, ja vaikka sinun ei tarvitsekaan olla monen vanteen läpi vedetty autokauppias, osaat kuitenkin aistia pieniä arkisia myynnin tilanteita ja vähän kuin vahingossa kaupata lahjakortteja ja yrityksen tyky-päiviä ihan vaikka snägärijonossa, maitotiskillä tai kaveriporukan pikkujouluissa.

Ainoina vaatimuksina meiltä sinulle on aito halu kehittää omaa työtäsi, sekä toimia itsenäisesti yhteisesti sovittuja tavoitteita kohti. Lisäksi supliikki suomen kieli ja myös ruotsin sekä englannin kielen taidot ovat meillä onnistuneen työskentelyn edellytyksiä.

Speksit:

Kokoaikainen

Työaika: Töitä tehdään tiimin kanssa sovituissa vuoroissa sekä itse suunniteltuina aikoina ma-su klo. 10-22 välisenä aikana.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti sopivan tyypin löydyttyä.

Hae ihmeessä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv sähköpostilla jerkka[at]findout.fi, tai ota ja soita suoraan Jerkalle ja kysy lisää arkisin klo 12-16, puh. 0400 297 029!

Työntekijämme

Topi

Partasankari

Lea

Suunnittelija

Anniina

Himoshoppaaja

Maria-Sofia

Marsalkka

Hanna

Toimistokorpraali

Toimistokorpraali x 2

Anu

Perustaja

Jari

Projektipäällikkö & Raksamies

Henri

Pelinjohtaja

Jaana

Emäntä