Rekry

Etsimme vastaavaa 🗝️-henkilöä

Elämyspalvelutuottaja, yksi paikka, Vaasa

Kosiokamaristaan sekä Salakapakastakin tuttu Pakopeli FindOut on tänä syksynä vihdoinkin aloittanut Vaasan valloitusreissunsa ja etsimmekin nyt joukkoomme todellista avainhenkilöä: idearikasta ja myyntihenkistä elämyspalvelutuottajaa vastaamaan uuden Vaasan toimipisteemme pyörittämisestä. Meillä on ennestään pakopelihuoneita Ilmajoella ja Seinäjoella, kolme kummassakin ja nyt olemme juurikin marraskuussa avaamassa Vaasan Rewell Centeriin kokonaan uuden toimipisteen usealla pelihuoneella varustettuna!

Elämyspalvelutuottajana pääset mukaan innokkaaseen tiimiin ja osaltasi rakentamaan sekä perinteisen pakopeliyrityksen arkea että ihan uudenlaisia pelikonsepteja ja -tuotteita. Meillä pystyt omalla aktiivisuudellasi ja kiinnostuksesi mukaan vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja otammekin ilolla uusia ideoita, niitä hulluimpiakin vastaan.

Vaasan toimipisteen vastaavana otat haltuusi peliarjen käytännön organisoimisen lisäksi mahtavan työtiimin luotsaamisen, juuri sen tiimin, jonka kanssa yhdessä onnistunutta peliarkea pyöritätte. Vastaavana tuottajana pääset myös haastamaan itseäsi myynnin tehtävissä, ja vaikka sinun ei tarvitsekaan olla monen vanteen läpi vedetty autokaupan myyjä, osaat kuitenkin aistia pieniä arkisia myynnin tilanteita ja vähän kuin vahingossa kaupata lahjakortteja ja yrityksen tyky-päiviä ihan vaikka snägärijonossa, maitotiskillä tai kaveriporukan pikkujouluissa.

Ainoana vaatimuksena meiltä sinulle on aito halu kehittää omaa työtä, toimia itsenäisesti yhteisesti sovittuja tavoitteita kohti. Lisäksi supliikki suomen kieli ja myös ruotsin sekä englanninkielen taidot ovat meillä onnistuneen työskentelyn edellytyksiä.

Speksit:

Kokoaikainen

Työaika: Töitä tehdään tiimin kanssa sovituissa vuoroissa sekä itse suunniteltuina aikoina ma-su klo. 10-22 välisenä aikana.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti sopivan tyypin löydyttyä.

Hae ihmeessä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv 29.10.2018 mennessä sähköpostilla jerkka[at]findout.fi, tai ota ja soita suoraan Jerkalle ja kysy lisää arkisin klo 12-16, puh. 0400 297 029!

Työntekijämme

Topi

Partasankari

Lea

Suunnittelija

Anniina

Himoshoppaaja

Maria-Sofia

Marsalkka

Hanna

Toimistokorpraali

Toimistokorpraali x 2

Anu

Perustaja

Jari

Projektipäällikkö & Raksamies

Henri

Pelinjohtaja

Jaana

Emäntä