Pakohuoneet Seinäjoella

TERVETULOA PELAAMAAN PAKOPELIÄ
Aikakiipeliin tai Crazy Cat Ladyyn
tai Covid Conspiracyyn!

Munalukon avain

Findout Seinäjoki Aikakiipeli

Aikakiipeli

Könnin kellot ovat monelle tuttuja kapistuksia, mutta harva tietää Könnin pirujen historiaa. He olivat entisaikaisia Könnin kelloseppien oppipoikia joiden luultiin tekevän taikuutta. Oikeasti kyse oli siihen aikaan edistyksellisestä tekniikasta.

Aikakiipeliin kun joutuu, pääsee läheltä tutustumaan pulmiin joita entisaikaiset Könnin kelloseppien oppipojat ovat teille taikoneet. Nämä ”Könnin piruiksi” kutsutut pojat pelottelivat kyläläisiä sen aikaisella teknisellä osaamisellaan. Osaatteko olla Könnin piruja nokkelampia ja selvittää tienne ulos ennen kuin tunti on kulunut? Vai jäättekö ikuisiksi ajoiksi jumiin heidän tilalleen Könnin kellon ajattomaan aikaan?

23 € / henkilö, minimiveloitus 69 €, Suositus: 3-4 henkilöä

Varaa peli

Keltainen kello

60 MINUUTTIA
AIKAA

Crazy Cat Lady

Peräkamarin ovet aukeavat ja karva pöllyää..

Kaupungin erikoisena kissanaisena tunnettu mummo on siirtynyt ajasta ikuisuuteen ja mummon talon salaisuudet odottavat etsijäänsä. Olette saaneet käsiinne salaperäisen kirjeen joka paljastaa mummon viimeisen tahdon, sekä reitin sen varmistamiseksi. Talolle saavuttuanne teille kuitenkin selviää nopeasti mummon harrastaneen muutakin kuin neulontaa ja peräkamarin ovi pamahtaa lukkoon perässänne..

Tässä huoneessa tavoite määräytyy sen mukaan, minkä roolin tarinassa valitsette. Miten mummon viimeisen toiveen käy? Entä mitä mummo salailee?

Huoneen huumorin vuoksi peli on K-16

23 € / henkilö, minimiveloitus 69 €, Suositus: 3-4 henkilöä

Varaa peli


Munalukon avain

Findout Seinäjoki Aikakiipeli

Covid Conspiracy

Ovatko koronan kaikki salaliittoteoriat hallussa? Niitä löytyy runsaasti tästä kinkkisestä huoneesta.

Covid Conspiracy on nyt valmis ja toivottaa innokkaat tutkijat ratkaisemaan mysteereitään.

Tule kokemaan koronaa vähän eri tavalla mihin on vuosien varrella totuttu.

23 € / henkilö, minimiveloitus 69 €, Suositus: 3-4 henkilöä

Varaa peli

Munalukko

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?
TUTUSTU MYÖS
Vaasan PAKOHUONEISIIMME!

FindOut Seinäjoki ikoni

FindOut Seinäjoki

Tervetuloa Seinäjoelle mielenkiintoisten ja hauskojen pakopelien pariin. Unohda muu maailma ja selvitä tiesi ulos pakohuoneista!

FindOut Seinäjoki sijaitsee keskeisellä paikalla keskustassa, Kauppakadun varressa. Sinne on helppo saapua joko omalla autolla tai kävellen. Parkkitilaa on runsaasti ja keskustan muut palvelut ovat lyhyen kävelymatkan säteellä.

Tarkemmat yhteys- ja osoitetiedot löydät täältä.


Pakopeli kaupungin keskustassa

Uusi pakopelitalo muodostuu pakohuone kerrallaan osoitteeseen Kauppakatu 25 Seinäjoen ytimeen. Suunnitelmissa on tällä hetkellä neljä erilaista pakohuonetta joista kaksi on jo auki, kolmas tekeillä ja neljäs suunnitteilla.

Kiinteistön isolle maksulliselle parkkialueelle mahtuu aina auto, ja pysäköimään pääsee ihan oven viereen. Viereisillä kaduilla on maksutonta tilaa, ja etenkin virka-ajan ulkopuolella sitä löytyy helposti.

Tervetuloa nauttimaan aivonystyröitä herättelevistä pakopelihuoneista FindOut Seinäjoelle!

Perhepakopeli löytyy yhteistyökumppanilta

Pakopeli FindOut ja Seinäjoen Megazone ovat lyöneet hynttyyt yhteen huoneen suunnittelussa ja nyt Megazonella pääsee pelaamaan huikeaa perhepakopeliä. Mordifordin linna on kutkuttavan komea ja mielenkiintoinen niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin. Entisen Anttilan talon yläkerrassa toimiva Megazone tarjoaa monenlaista tekemistä etenkin lapsille, ja yhteistyössä tehty pakohuone Mordifordin linna täydentää Seinäjoen pelikattausta loistavasti.

FindOut Seinäjoen sijainti kartalla:

Yhteystiedot:

Puh. +358 41 31 40 741

FindOut Seinäjoki:
Kauppakatu 25
60100 Seinäjoki

seinajoentyypit@findout.fi

Löydät meidät myös somesta: