Seinäjoki, Rytmikorjaamo

TERVETULOA PELAAMAAN
Salakapakkaa, Länsimetroa
TAI Prinsessahuonetta!

Munalukon avain

FindOut Seinäjoki Salakapakka

Salakapakka

Salakapakka on ollut viimeaikoina Seinäjoen yöelämän tarkimmin varjeltuja salaisuuksia, josta ovat tienneet vain harvat ja valitut. Kaupungin yössä saattaa kuitenkin tavata tyyppejä, jotka tuntevat oikeita tyyppejä, jotka saattavat kutsua ainutlaatuisiin bileisiin 1920-luvun tyyliseen Salakapakkaan. Paikka on vaikea löytää loputtomalta tuntuvasta sokkelosta, eikä mistään ovesta tunnu pääsevän sisään, mutta tiedossa on että Rytmikorjaamolla jossain se on! Hyvät bileet on taattu, kunhan kukaan ei käräytä paikkaa tai kukkahattutäteile liiaksi. Putkareissu ja käräjät alkoholilainsäädännön ja lupaviidakon luvattuun maahan eivät ole ihan kärjessä to do listalla seuraaville kuukausille.

120 €   Suositus: 4-6 henkilöä

Varaa peli

 

Keltainen kello

60 MINUUTTIA
AIKAA

Länsimetro

Seinäjoki kehittyy kovaa vauhtia ja nyt kaupunkiin on päätetty rakentaa isolla rahalla oma Länsimetro! Jokaisella itseään kunnioittavalla kaupungilla on oma metroverkosto, mutta yllättäen kaikki ei tässäkään Länsimetrossa ole sujunut kuin Strömsössä. Metro ei viekään sinne minne sen piti, vaan se päätyy Peräseinäjoen Perämetroon. Kaiken lisäksi rata loppuu kesken, koska edestä löytyi rakennusvaiheessa uhanalainen kivilaji jonka päällä elää suojeltu naakka. Metro jumiutuu niille tiloilleen, koska pakkia ei muistettu rakentaa. “Vakuutusyhtiö ja tarkastajat taistelevat siitä kait vieläkin”, tokaisee kuljettaja ja nostaa jalat kojelaudalle. Pois pääsee onneksi Härmän liikenteen bussilla, joka kulkee Peräseinäjoen Perämetrolta kaupunkiin säännöllisesti ja vielä joka viikko! Kerran viikossa kulkeva vuoro lähtee tunnin päästä. Vaihtoehtona on.. *kuiskaa*.. jäädä peräseinäjokisten armoille.

Suositus: 4-6 henkilöä
Loppuunmyyntihinta 80 €, huoneen uusimiseen saakka.

Varaa peli

FindOut Seinäjoki Länsimetro

Rattaat

TIIMI, YHTEISTYÖ,
KOMMUNIKOINTI

FindOut Seinäjoki Prinsessahuone

Prinsessahuone

Tarinan prinsessa on ollut lukittuna noidan linnassa ties kuinka kauan, eikä prinssistä ole mitään hyötyä. Puoli valtakuntaa on kyllästynyt odottamaan, että prinssi hoitaisi osansa tarinasta, ja päättää nyt lähteä vapauttamaan prinsessaa omin voimin. Puoli valtakuntaa huomaa, että prinsessa on kuitenkin lähtenyt jo aikapäiviä sitten, sillä eiväthän prinsessat loputtomiin odottele prinssejä pelastamaan, vaan he tekevät mitä lystäävät. Puolen valtakunnan pahaksi onneksi kalteriovi on mennyt lukkoon ja ympäröivä rankkasade saa vallihaudan tulvimaan. Tunnin kuluttua vallihaudan karmivat krokotiilit pääsevät laskusillalle, joka on ainoa reitti ulos. Prinsessa pääsi ulos mutta puoli valtakuntaa saattaa joutua elää elämänsä onnellisena noidan linnassa.

96 €   Suositus: 2-4 henkilöä

Varaa peli

Munalukko

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?
TUTUSTU MYÖS
Ilmajoen JA Vaasan HUONEISIIN!

FindOut Seinäjoki ikoni

FindOut Seinäjoki

Tervetuloa Seinäjoelle Room Escape -peliin “rouheaan” Rytmikorjaamon ympäristöön. Unohda muu maailma ja taistele tiesi ulos!

FindOut Seinäjoki sijaitsee keskeisellä paikalla Rytmikorjaamolla, Vaasantien varressa. Sinne on helppo saapua joko omalla autolla tai kävellen keskustasta. Parkkitilaa on runsaasti ja Seinäjoen muut palvelut ovat lähellä.

Tarkemmat yhteys- ja osoitetiedot löydät täältä


Findout Seinäjoki osana Rytmikorjaamoa

FindOut Seinäjoki asuttaa usein rouheaksikin kutsuttua Rytmikorjaamoa kymmenien muiden yritysten kanssa. Rytmikorjaamo tunnetaan maanlaajuisesti luovien voimien keskuksena ja kolme pelihuonettamme tuovatkin piristyksen kaikkien eri palvelujen keskelle ollen tärkeä osa niitä. Vastaanottotilamme sijaitsee Rytmikorjaamon aulassa, Varicko-ravintolan vieressa. Ravintola palvelee arkisin lounasaikaan klo 10:30 – 13:30 ja viikonloppuisin Rytmikorjaamon klubi-iltoina.

Tervetuloa nauttimaan aivonystyröitä herättelevistä pakopelihuoneista FindOut Seinäjoelle!

Lyhyt kuvaus ympäristöstä Rytmikorjaamon sivuilta:

Rytmikorjaamo on luovien voimien päämaja Seinäjoella. Taloa asuttavat niin yrittäjät, tutkijat, kehittäjät, opiskelijat kuin muusikotkin. Erilaisia tiloja talossa on toimistotiloista neukkareihin, myymälöihin, aulaan, ravintolaan, bändikämppiin sekä hulppeaan klubiin, joka vetää peräti tuhat juhlijaa. Tapahtumapiha muuntuu pienistä juhlista aina 3000–4000 ihmisen massatapahtumiin.

Rytmikorjaamo on saneerattu entiseen postiautovarikkoon. Nimi viittaa osuvasti sekä talon menneisyyteen rasvamonttuisena verstaana että nykyisyyteen rytmin korjaajana ja alueen rytmimusiikkiosaamisen ja tapahtumatuotannon vahvistajana.

FindOut Seinäjoen sijainti kartalla:

Työntekijämme

Topi

Partasankari

Lea

Suunnittelija

Anniina

Himoshoppaaja

Maria-Sofia

Marsalkka

Hanna

Toimistokorpraali

Toimistokorpraali x 2

Anu

Perustaja

Jari

Projektipäällikkö & Raksamies

Henri

Pelinjohtaja

Jaana

Emäntä

Yhteystiedot:

FindOut Seinäjoki:
Rytmikorjaamo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

FindOut Ilmajoki:
Yli-Lauroselan Talomuseo
Museopolku 2
60800 Ilmajoki

FindOut Vaasa:
Rewell Center
Ylätori 102 A
65100 Vaasa

Ota yhteyttä!
Myynti ja ryhmävaraukset:
Jere-Miikka Myllymäki
(+358) 400 297 029
(ei tekstiviestejä)
jerkka[at]findout.fi

Tutustu huonevalikoimaamme: