Findout Seinäjoki

TERVETULOA PELAAMAAN
Aikakiipeliä!

Munalukon avain

Findout Seinäjoki Aikakiipeli

Aikakiipeli

Könnin kellot ovat monelle tuttuja kapistuksia, mutta harva tietää Könnin pirujen historiaa. He entisaikaisia Könnin kelloseppien oppipoikia, joiden luultiin tekevän taikuutta. Oikeasti kyse oli siihen aikaan edistyksellisestä tekniikasta.

Aikakiipeliin kun joutuu, pääsee läheltä tutustumaan pulmiin, joita entisaikaiset Könnin kelloseppien oppipojat ovat teille taikoneet. Nämä ”Könnin piruiksi” kutsutut pojat pelottelivat kyläläisiä sen aikaisella teknisellä osaamisellaan. Osaatteko olla Könnin piruja nokkelampia ja selvittää tienne ulos ennen kuin tunti on kulunut? Vai jäättekö ikuisiksi ajoiksi jumiin heidän tilalleen Könnin kellon ajattomaan aikaan?

23€/henkilö   Suositus: 3-5 henkilöä

Varaa peli

Keltainen kello

60 MINUUTTIA
AIKAA

FindOut Seinäjoki ikoni

FindOut Seinäjoki

Tervetuloa Seinäjoelle mielenkiintoisten ja hauskojen pakopelien pariin. Unohda muu maailma ja selvitä tiesi ulos pakohuoneista!

FindOut Seinäjoki sijaitsee keskeisellä paikalla keskustassa, Kauppakadun varressa. Sinne on helppo saapua joko omalla autolla tai kävellen. Parkkitilaa on runsaasti ja keskustan muut palvelut ovat lyhyen kävelymatkan säteellä.

Tarkemmat yhteys- ja osoitetiedot löydät täältä.


Pakopeli kaupungin keskustassa

Uusi pakopelitalo muodostuu pakohuone kerrallaan osoitteeseen Kauppakatu 25 Seinäjoen ytimeen. Suunnitelmissa on tällä hetkellä neljä erilaista pakohuonetta. Alkuvuodesta 2021 alkaa uusi kokeilu Pakopelivuokraamo.fi-sivustolta. Sieltä on mahdollista vuokrata kotiin tai työpaikalle erilaisia pakopelejä. Seuraa ilmoitteluamme uusista kuvioista Facebook-sivultamme.

Pakopelitalon isolle parkkialueelle mahtuu aina auto, ja sisältä saat maksutta parkkilipun pelin ajaksi. Viereisillä kaduilla on maksutonta tilaa etenkin virka-ajan ulkopuolella.

Keskustan lisäpalvelut ovat helposti saatavilla, ja voitte peliseurueen kanssa mennä jälkipeleille koronan sallimissa rajoissa esimerkiksi Danny Boy -irkkupubiin, jossa saman päivän pelikuitilla saa etuja juomista. Ruokailu kannattaa sopia mieluummin pelien jälkeen, esimerkiksi ravintola Kabackaan, josta saa maistuvaa katuruokaa ja burgereita.

Tervetuloa nauttimaan aivonystyröitä herättelevistä pakopelihuoneista FindOut Seinäjoelle!

Pakohuone perheille tulossa!

Pakopeli FindOut ja Seinäjoen Megazone ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja pian Megazonella pääsee pelaamaan huikeaa perhepakopeliä. Mordifordin linna on kutkuttavan komea ja mielenkiintoinen niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin. Entisen Anttilan talon yläkerrassa toimiva Megazone tarjoaa monenlaista tekemistä etenkin lapsille, ja FindOutin kanssa yhteistyössä tehty pakohuone Mordifordin linna täydentää kattausta loistavasti. Varaa pelisi Megazonelta täältä.

FindOut Seinäjoen sijainti kartalla:

Työntekijämme

Jaana

Emäntä

Henri

Pelinjohtaja

Jari

Projektipäällikkö & Raksamies

Anu

Perustaja

Hanna

Toimistokorpraali

Toimistokorpraali x 2

Topi

Partasankari

Maria-Sofia

Marsalkka

Anniina

Himoshoppaaja

Lea

Suunnittelija

Yhteystiedot:
Löydät meidät myös somesta: