Seinäjoki, Rytmikorjaamo

VÄLKOMMEN FÖR ATT SPELA FLYKTEN I
Lönnkrogen, I Västmetron
OCH I Prinsessrummet!

Munalukon avain

FindOut Seinäjoki Lönnkrogen

Lönnkrogen

Lönnkrogen har under den senaste tiden varit en av de bäst bevarade hemligheterna i Seinäjokis nattliv, som bara några få utvalda har känt till. Ute i natten kan man kan man ändå träffa på någon som har de rätta kontakterna och bli inbjuden till ett unikt party på en lönnkrog i 1920-talsstil. Det är svårt att hitta rätt i den till synes oändliga labyrinten där alla dörrar verkar vara låsta, men någonstans där i Rytmikorjaamo är den! Här kommer du garanterat att uppleva ditt livs bästa party, så länge ingen pratar bredvid mun. En tur till butkan och alkohollagstiftningens och tillståndsdjungelns förlovade land är inte högst upp på att göra-listan för de kommande månaderna.

120 €   Rekommendation: 4-6 personer

Boka ett spel

Keltainen kello

60 MINUTER

Västmetron

Seinäjoki utvecklas snabbt och man har beslutat att satsa stort på en egen västmetro! Varje stad med självaktning måste ha ett eget metronät, men tyvärr har inte heller byggandet av denna Västmetro gått riktigt som på Strömsö. Metron gick inte heller dit den skulle, utan ni hamnade i Peräseinäjoki. Dessutom slutar spåret mitt ute i ingenstans, eftersom man under byggandet hittade en utrotningshotad bergart som är hemvist för en skyddad kaja. Metrotåget står där det står, eftersom man glömde sätta in en backväxel. ”Försäkringsbolaget och inspektörerna grälar väl om det fortfarande”, säger föraren och lägger upp fötterna på instrumentbrädan. Lyckligtvis kan ni ta er därifrån med en buss, som avgår regelbundet en gång i veckan. Veckans busstur avgår om en timme. Alternativet är… *viskar*… att hamna i händerna på Peräseinäjokiborna.

Rekommendation: 4-6 personer
Upp till 80 € tills rummet har renoverats.

Boka ett spel

FindOut Seinäjoki Länsimetro

Rattaat

TEAM, SAMARBETE,
KOMMUNIKATION

FindOut Seinäjoki Prinsessrummet

Prinsessrummet

Berättelsens prinsessa har varit inlåst i häxans slott vem vet hur länge, och prinsen har man då ingen nytta av. Halva kungariket har tröttnat på att vänta på att han ska sköta sin del av historien, och har nu beslutat att själva befria prinsessan. Halva kungariket upptäcker dock att prinsessan har stuckit för länge sedan, för prinsessor orkar inte sitta hur länge som helst och vänta på sin prins utan gör som de vill. Till halva kungarikets stora förskräckelse har gallerdörren gått i lås och ett häftigt regn får vallgraven att svämma över. Om en timme kommer de skräckinjagande krokodilerna i vallgraven att nå upp till vindbryggan, som är den enda vägen ut. Prinsessan kom ut, men halva kungariket kan tvingas leva i alla sina dagar i häxans slott.

96 €   Rekommendation: 2-4 personer

Boka ett spel

Munalukko

HITTADE DU INTE VAD DU LETADE EFTER? LÄS OCKSÅ OM Ilmajokis OCH Vasas RUM!

FindOut Seinäjoki ikoni

FindOut Seinäjoki

Välkommen till vårt Room Escape-spel i den ”rustika” Rytmikorjaamo-miljön i Seinäjoki. Glöm resten av världen och kämpa dig ut!

FindOut Seinäjoki är centralt beläget i Rytmikorjaamo, intill Vaasantie. Det är enkelt att ta sig dit antingen med egen bil eller till fots från centrum. Det finns rikligt med parkeringsplatser, och Seinäjokis övriga tjänster finns i närheten.

Mer detaljerade kontakt- och adressuppgifter finns här


Findout Seinäjoki som en del av Rytmikorjaamo

FindOut Seinäjoki huserar i Rytmikorjaamo, i vad som ofta beskrivs som en rustik miljö, tillsammans med tiotals andra företag. Rytmikorjaamo är känt över hela Finland som ett center för kreativa krafter, och våra tre spelrum piggar upp och är en viktig del av helheten av tjänster. Våra receptions- och väntrumslokaler finns i Rytmikorjaamos entré, där det också finns möjlighet att till exempel avnjuta en god lunch.

Välkommen att njuta av lite hjärngymnastik i våra rymningsspelrum i FindOut Seinäjoki!

En kort beskrivning av miljön från Rytmikorjaamos webbplats:

Rytmikorjaamo är de skapande krafternas bas i Seinäjoki. Här huserar såväl företagare som forskare, utvecklare, studerande och musiker. I huset finns allt från kontor och konferensrum till butiker, entré, restaurang, replokaler för band och en flott klubb som rymmer så många som tusen festsugna besökare. Lokalerna lämpar sig för allt från små fester till stora evenemang för 3 000–4 000 personer.

Rytmikorjaamo är en sanerad före detta depå för postbilar. Namnet, som på svenska betyder rytmverkstaden, syftar såväl på husets förflutna som verkstad som på dess nuvarande roll som korrigerare av rytmer samt stärkare av rytmmusikkompetensen och evenemangsproduktionen i regionen.

FindOut Seinäjoki på kartan:

Työntekijämme

Topi

Partasankari

Lea

Suunnittelija

Anniina

Himoshoppaaja

Maria-Sofia

Marsalkka

Hanna

Toimistokorpraali

Toimistokorpraali x 2

Anu

Perustaja

Jari

Projektipäällikkö & Raksamies

Henri

Pelinjohtaja

Jaana

Emäntä