Pakohuoneet Vaasassa

TERVETULOA PELAAMAAN PAKOPELIÄ
Reuterholmin kirjastoon tai Puuvillatehtaaseen!

Munalukon avain

Reuterholmin kirjasto

Reuterholmin kirjasto

Tiesittekö, että Suomen ensimmäinen kirjasto perustettiin Vaasaan vuonna 1794 hovioikeuden herrojen toimesta kansan sivistykseksi. Teidän viikoittainen lukupiirinne kokoontuu jälleen tänään, mutta tällä kertaa ette saakaan nauttia rauhallisesta tunnista kirjojen parissa. Valtakunnallinen veroviraston aakkostamattomien likvidointi instanssien toiminnantarkastaja eli V.A.L.I.T.T.A.J.A. saapuu paikalle ja syyttää lukupiiriänne ankarasta verojen kiertämisestä ja valtavasta veropetoksesta. Virkavalta on hälytetty paikalle ja teidät lukitaan kirjastoon kunnes he ottavat tilanteen haltuun. Löydättekö toisen tien ulos ennen kuin vallesmannit saapuvat ja joudutte syytetyiksi massiivisista talousrikoksista?

Reuterholmin kirjastoa on kaksi samanlaista, joten ryhmät voivat kisailla keskenään samojen tehtävien parissa.

23 € / henkilö, minimiveloitus 69 €, Suositus: 4-7 henkilöä

Varaa peli

Keltainen kello

60 MINUUTTIA
AIKAA

Puuvillatehdas

1800-luvulla Vaasa teollistui hurjaa vauhtia. Suomen rikkain mies, Carl Gustaf Wolff, kipusi tittelin haltiaksi laivanvarustamollaan, mutta perässä seurasi muuan August Alexander Levón, joka toimi muun muassa puuvillatehtailijana keräten mittavan omaisuutensa lantti lantilta. Kaksi aikansa suurmiestä ovat kuitenkin kilpailijoita, ja pohjalaisia yrityksiä vielä viime vuosinakin varjostanut katala teollisuusvakoilu astuu nyt kuvaan. Tunkeudutte Wolffin salaisesta toimeksiannosta Levónin tehtaalle, mutta suunnitelma epäonnistuu ja jäätte porttien taakse jumiin. Pääsettekö karkaamaan ennen kuin työntekijät palaavat lounastunnilta? Tämä tarina ei vielä paljasta kuka onkaan hyvien ja kuka pahojen puolella, mille puolelle te aiotte asettua?

23 € / henkilö, minimiveloitus 69 €, Suositus: 3-5 henkilöä

Varaa peli


Munalukko

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?
TUTUSTU MYÖS
Seinäjoen PAKOHUONEISIIMME!

FindOut Seinäjoki ikoni

FindOut Vaasa

Tervetuloa Kauppakeskus Rewellin pohjakerrokseen haastamaan itsesi Room Escape -pelissä. Unohda muu maailma ja selvitä tiesi ulos!

Rewell sijaitsee Vaasan keskustan sydämessä, kauppatorin laidalla. Sisäänkäynti meille on suoraan ulkoa, ylätorin katutasosta Sokos Hotellin pääovien vierestä oikealta. Loistava sijainti ja historiallisesti arvokas ympäristö takaavat helposti saavutettavan ja unohtumattoman elämyksen. Paikan päälle löytää helposti jalan tai julkisilla kulkuvälineillä, eikä parkkipaikoistakaan ole torikannen alla puutetta. Kaikki keskustan palvelut ovat vain muutaman askeleen päässä Pakopeli FindOutin Vaasan toimipisteestä.


FindOut Vaasa osana Rewell Centeriä

Rewell Center oli valmistuessaan Pohjoismaiden suurin ostoskeskus ja kansainvälisestikin tunnetun arkkitehdin, Viljo Revellin, taidonnäyte. Rewell Center valmistui vuonna 1964 ja on siitä asti vakiinnuttanut paikkansa vaasalaisten sydämissä. Pakopeli FindOutin lisäksi ostoskeskuksesta löytyy monenmoista liikettä ja palvelua, joten tekemistä riittää vaikka koko päiväksi pakopelaamisen ohella!

Rewell Centerin liikkeet ja palvelut: https://www.rewellcenter.fi

Kansan keskuudessa jo legendaksi muodostuneen vanhan Pub Poteron tilat on remontoitu lattiasta kattoon vastaamaan pakopelaajien tarpeisiin. Remonttia jatketaan vielä pikkuhiljaa, ja toimintaa kehitetään jatkuvasti. Meiltä löytyy kolme pakohuonetta, joista kaksi ovat keskenään samanlaisia. Näin ryhmät pystyvät halutessaan kilpailemaan toisiaan vastaan. Yhteensä pelaamaan mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä. Pakopelihuoneiden tarinat ja tunnelma on haettu Pohjanmaan ja Vaasan historiasta. Panostamme tarinallisuuteen paljon, ja pakohuoneet voivat näin opettaa tiimityön lisäksi paljon muutakin pelaajaryhmälle. FindOut Vaasassa on lämminhenkinen ja kutsuva tunnelma, eikä huoneemme varmasti jätä ketään kylmäksi!

FindOut Vaasan sijainti kartalla:

Yhteystiedot:

Puh. +358 41 31 40 741

FindOut Seinäjoki:
Kauppakatu 25
60100 Seinäjoki

seinajoentyypit@findout.fi

Löydät meidät myös somesta: