Vaasa, Rewell Center

TERVETULOA PELAAMAAN PAKOPELIÄ
Reuterholmin kirjastoon tai Puuvillatehtaaseen!

Munalukon avain

Reuterholmin kirjasto

Reuterholmin kirjasto

Tiesittekö, että Suomen ensimmäinen kirjasto perustettiin Vaasaan vuonna 1794 hovioikeuden herrojen toimesta kansan sivistykseksi. Tässä kirjastossa on myös Suomen ainut säilynyt “myrkkykaappi”, joka sisältää muun muassa siveettömäksi luokiteltua materiaalia. Kaapin sisältö on historiallisesti arvokasta ja ollut osa kirjaston kokoelmaa jo vuosia. Viime vuosina kunnostautunut Pohjanmaan pahamaineinen Siveysseura on uhannut tuhota myrkkykaapin sisällön, ja tämän viikkoisen lukupiirinne aikana ulkoa alkaa kuulua outoa kovaäänistä pauketta ja mekastusta! Siveysseura on tosissaan rymisemässä kirjastoon tuhoamaan kansan mielen turmelevat hävyttömät kirjat, joten teille ei jää muita vaihtoehtoja kuin teljetä heidät ulkopuolelle – ja itsenne sisälle. Tunnin kuluttua siveilijät tulevat pääsemään ovesta läpi, joten pois on päästävä ja apuja saatava. Löydättekö toisen tien ulos ennen kuin hukutte siveysseuran jalkoihin ja älyttömyys pääsee valloilleen?

Reuterholmin kirjastoa on kaksi samanlaista, joten voit haastaa toisen tiimin leikkimieliseen kilpailuun nokkeluudessa ja tiimityöskentelyssä!

120 €   Suositus: 4-6 henkilöä

Varaa peli

Keltainen kello

60 MINUUTTIA
AIKAA

Puuvillatehdas

1800-luvulla Vaasa teollistui hurjaa vauhtia. Suomen rikkain mies, Carl Gustaf Wolff, kipusi tittelin haltiaksi laivanvarustamollaan, mutta perässä seurasi muuan August Alexander Levón, joka toimi muun muassa puuvillatehtailijana keräten mittavan omaisuutensa lantti lantilta. Kaksi aikansa suurmiestä ovat kuitenkin kilpailijoita, ja pohjalaisia yrityksiä vielä viime vuosinakin varjostanut katala teollisuusvakoilu astuu nyt kuvaan. Tunkeudutte Wolffin salaisesta toimeksiannosta Levónin tehtaalle, mutta suunnitelma epäonnistuu ja jäätte porttien taakse jumiin. Pääsettekö karkaamaan ennen kuin työntekijät palaavat lounastunnilta? Tämä tarina ei vielä paljasta kuka onkaan hyvien ja kuka pahojen puolella, mille puolelle te aiotte asettua?

96 €   Suositus: 2-4 henkilöä

Varaa peli


Munalukko

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?
TUTUSTU MYÖS
Seinäjoen JA Ilmajoen PAKOHUONEISIIMME!

FindOut Seinäjoki ikoni

FindOut Vaasa

Tervetuloa Rewell Centerin pohjakerrokseen haastamaan itsesi Room Escape -pelissä. Unohda muu maailma ja selvitä tiesi ulos!

Rewell Center sijaitsee Vaasan keskustan sydämessä, kauppatorin laidalla. Sisäänkäynti meille on suoraan ulkoa, ylätorin katutasosta. Loistava sijainti ja historiallisesti arvokas ympäristö takaavat helposti saavutettavan ja unohtumattoman elämyksen. Paikan päälle löytää helposti jalan tai julkisilla kulkuvälineillä, eikä parkkipaikoistakaan ole torikannen alla puutetta. Kaikki keskustan palvelut ovat vain muutaman askeleen päässä Pakopeli FindOutin Vaasan uudesta toimipisteestä.


FindOut Vaasa osana Rewell Centeriä

Rewell Center oli valmistuessaan Pohjoismaiden suurin ostoskeskus ja kansainvälisestikin tunnetun arkkitehdin, Viljo Revellin, taidonnäyte. Rewell Center valmistui vuonna 1964 ja on siitä asti vakiinnuttanut paikkansa vaasalaisten sydämissä. Uusimman tulokkaan, Pakopeli FindOutin lisäksi ostoskeskuksesta löytyy monenmoista liikettä ja palvelua, joten tekemistä riittää vaikka koko päiväksi pakopelaamisen ohella!

Rewell Centerin liikkeet ja palvelut: https://www.rewellcenter.fi

Kansan keskuudessa jo legendaksi muodostuneen vanhan Pub Poteron tilat on remontoitu lattiasta kattoon vastaamaan pakopelaajien tarpeisiin. Meiltä löytyy neljä pakohuonetta, joista kaksi ovat keskenään samanlaisia. Näin ryhmät pystyvät halutessaan kilpailemaan toisiaan vastaan. Yhteensä pelaamaan mahtuu kerralla jopa 24 henkilöä. Pakopelihuoneiden tarinat ja tunnelma on haettu Pohjanmaan ja Vaasan historiasta. Panostamme tarinallisuuteen paljon, ja pakohuoneet voivat näin opettaa tiimityön lisäksi paljon muutakin pelaajaryhmälle. FindOut Vaasassa on lämminhenkinen ja kutsuva tunnelma, eikä huoneemme varmasti jätä ketään kylmäksi!

FindOut Vaasan sijainti kartalla:

Työntekijämme

Topi

Partasankari

Lea

Suunnittelija

Anniina

Himoshoppaaja

Maria-Sofia

Marsalkka

Hanna

Toimistokorpraali

Toimistokorpraali x 2

Anu

Perustaja

Jari

Projektipäällikkö & Raksamies

Henri

Pelinjohtaja

Jaana

Emäntä